ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ
Για τον ενδεικτικό υπολογισμό του συνολικού κέρδους και παροχής παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Όφελος Φοροαπαλλαγής*
 
Απόδοση*
 
Συνολικό Κέρδος
 
Εφάπαξ Παροχή
 
*Ενδεικτικά χρησιμοποιείται φορολογικός συντελεστής 23%
*Αναλόγως της φορολογικής εντοπιότητας μπορεί να υπάρξουν επιπλέον οφέλη φοροαπαλλαγής.
**Ενδεικτικά χρησιμοποιείται μέσος όρος αποδόσεων 3%.

Share This

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΟΜΙΛΟΥ ΤΣΑΚΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - ΝΠΙΔ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Τσάκου, στα πλαίσια ενίσχυσης της εργασιακής ασφάλειας αλλά και επικρότησης της πολυετούς υπηρεσίας των στελεχών του που έχουν συμβάλλει στην διεθνή προκοπή και καταξίωση του Ομίλου

έχει δημιουργήσει το μοναδικό στο χώρο της Ελληνικής Ναυτιλίας Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών, για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, σε στεριά και θάλασσα, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σκοπός του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ομίλου Τσάκου είναι η χορήγηση εφάπαξ αφορολόγητης παροχής επιπλέον της κύριας υποχρεωτικής ασφάλισης.
Ο Όμιλος Τσάκου, με γνώμονα την προστασία των μελών του ενώπιον των ευρύτερων οικονομικών συνθηκών, δημιουργεί μια επιπλέον εισοδηματική παροχή και την διασφαλίζει πλήρως αναλαμβάνοντας τα έξοδα λειτουργίας.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα να υπολογιστεί, μέσω ειδικής εφαρμογής που υπάρχει στην αρχική σελίδα, η ενδεικτική λήψη παροχής εφάπαξ που θα δύναται να λάβει το κάθε μέλος του Ταμείου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών, θα βρείτε εδώ.

{loadmoduleid147}