ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ
Για τον ενδεικτικό υπολογισμό του συνολικού κέρδους και παροχής παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Όφελος Φοροαπαλλαγής*
 
Απόδοση*
 
Συνολικό Κέρδος
 
Εφάπαξ Παροχή
 
*Ενδεικτικά χρησιμοποιείται φορολογικός συντελεστής 23%
*Αναλόγως της φορολογικής εντοπιότητας μπορεί να υπάρξουν επιπλέον οφέλη φοροαπαλλαγής.
**Ενδεικτικά χρησιμοποιείται μέσος όρος αποδόσεων 3%.

Share This

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΟΜΙΛΟΥ ΤΣΑΚΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - ΝΠΙΔ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δια της παρούσης, σας ενημερώνουμε για την ενεργοποίηση των λειτουργιών του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών. Βάσει προκαθορισμένων θεσμικών διαδικασιών διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες την 20η Ιουλίου 2018 για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου που μαζί με τα ορισμένα μέλη της Διοίκησης, απαρτίζουν το κάτωθι Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.
ΚΑΤΣΙΠΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΛΑΜΩ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΦΟΥΡΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ ΜΕΛΟΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ ΜΕΛΟΣ
   
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ         ΜΕΛΟΣ                 
ΜΟΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
 DANTE R. PELAEZ ΜΕΛΟΣ
CARMEN ONEL ΜΕΛΟΣ
   

Παράλληλα έχει τεθεί σε εφαρμογή η ιστοσελίδα του Ταμείου www.tmea.gr, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ταμείου, το καταστατικό του, τα πλεονεκτήματα συμμετοχής, ανακοινώσεις καθώς και σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε για τις επίσημες εγγραφές μελών του Ταμείου στον 4ο όροφο του Μεγάρου Μακεδονία στην κα. Βίκυ Ζαμπέτα (τηλ. +30 210 9474 316) έως και τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης και αποστολής της επισυναπτόμενης αίτησης εγγραφής μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τα μέλη που θα εγγραφούν επισήμως έως την πιο πάνω ημερομηνία, οι συμφωνηθείσες εισφορές θα ξεκινήσουν να κατατίθενται από τη μισθοδολογική περίοδο του Σεπτεμβρίου. Για τα υπόλοιπα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν έως και την 10η ημέρα του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, θα παρακρατούνται οι εισφορές τους στο τρέχοντα μήνα εγγραφής, διαφορετικά στον επόμενο.

Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί μια πρωτοποριακή και πλέον επίκαιρη πρωτοβουλία του Ομίλου για τη σύσταση ενός θεσμού που μόνο επωφελή αποτελέσματα δύναται να αποδώσει στους ασφαλισμένους – μέλη της ναυτιλιακής μας οικογένειας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.